Tic Tac with Time

Kutsumanimi: Tico
Rotu: Englannin Puoliverinen

Sukupuoli: Ruuna
Syntynyt: 5.26.2002
Väri ja merkit: Ruunikko, tähti, kuonoläsi
Omistaja: Shadow, Sysivalkea
Tekijä: Shadow, Sysivalkea

Painostus: Matkaratsastus


I: -

E: -


Jälkeläiset: 


Luonne ja tietoja: Tico on reipas herra joka on erityisen kuuliainen ratsastajalleen . Ticon kanssa sujuu mikä tahansa kouluratsastuksesta maastoiluun mutta huonojakin puolia löytyy. Tico saattaa kiihtyä välillä liiaksikin erityisesti esteratsastuksessa, joten on suositeltavaa että ratsastaja tietää mitä tekee, kuitenkin kaikin puolin Tico on erittäin mukava otus kaikenikäisille ratsastajille. 

Sc My New Name ox ^

Kutsumanimi: Mystery

Rotu: Arabialainen täysiverinen 

Sukupuoli: Ori

Syntynyt: 5.2.2006
Väri ja merkit: Kirjava 

Omistaja: Shadow, Sysivalkea
Tekijä: Shadow, Sysivalkea

Painostus: Yleisratsu


I: Firegiltton Felix ox

E: Sc Andvåri ox


Jälkeläiset: 

-  Kep Mva Fn IST Finding Fidelity ox


Luonne ja tietoja:  Mystery on, ja on aina ollut tallin pieni tulisielu. Mystery on myös toiminut tallin ainoana yksityishevosena tuntiaikoinaan. Mystery on jo vanha konkari monessa asiassa ja otuksen kanssa on koettu sekä ylä- että alamäet. Kuitenkin tästä huolimatta Mystery on pysynyt ja pysyy tallin väestössä tiukasti mukana. Rakkain ja tärkein asukeista.

Muuta tietoa

Vasemmalta löytyy tällä hetkellä tallista löytyvät hevoset pienen tietopaketin kanssa. Teen kaikki tallin hevoset itse, enkä ostele toisilta hevosia. Olen tottunut siihen että teen itse asiat omin tavoin ja näin olen tehnyt jo vuodesta 2006. 

Kaikki listatut hevoset eivät välttämättä ole käytössäni, asun eri paikkakunnalla kuin muutama hevoseni, jos hevoslistallani löytyy tälläisiä asukkeja, niitten nimen perästä löytyy ^- merkki.

Tällä hetkellä tilareita ei kannata kysyä, mutta olen varma että rupean tekemään niitä tulevaisuudessa*, vain huvikseni ja myös sen takia, että asun soluasunnossa, eikä minulla ole yksinkertaisesti tilaa/aikaa/paikkaa monelle hevoselle. Jos haluat tiedustella lisää siitä, koska minulta voi tilareita tilata. Pyydän kysymään sitä SKH foorumilla. 

Huom. Ole valmis ehdottamaan hintaa, olen todella huono keksimään hintoja hevosilleni.


*jotka tuntevat minut oikeasti/erittäine läheisesti voivat saada poikkeusluvan ostaa tilaria.